Begović kao da se kaje što je potrošio 30-ak KM

Oglasio se na Twitteru

Begović kao da se kaje što je potrošio 30-ak KM

A. Čaušević

Asmir Begović će propustiti novembarsko okupljanje reprezentacije BiH i iz trenutne perspektive upitno je da li će više ikada stajati na golu Zmajeva.

Begović ove sezone brani u Championshipu. Među stativama je stajao i za vikend, a u gostujućoj pobjedi nad Birminghamom 1:3 po prvi put nosio kapitensku traku Bournemoutha.

Nakon što je odradio svoje radne obaveze odlični golman je odlučio da nedjeljno popodne provede gledajući engleski Premership.

Kako nema publike na tribinama Sky Sports je odlučio da utakmice koje se nisu trebali prenositi uživo emituje putem "pay per view" sistema uz cijenu od 14.95 funti po utakmici, odnosno 32 KM.

U nedjelju je na taj način rađena utakmica WBA - Tottenhamm, a čini se da se Begović pokajao što je uplatio novac za gledanje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Odluka da platim 14.95 funti za utakmicu WBA - Tottenham ne izgleda kao jedna od mojih boljih", napisao je Begović na Twitteru.

Utakmica na Hawthornsu očigledno nije bila po Begovićevom ukusu. Na kraju je viđen samo jedan gol. Postigao ga je Harry Kane u 88. minuti.

Top Komentari

Mig_Mig
Sta bi da si platio bh t pa dobijes sliku kao da je 1955, a ton kao da majmuni u sumi saputaju, i na sve to izbaci te 20puta.
13 1
SonPen1946
Mene vise nista ne moze iznenadit od causevica, kakvi vrli clanci jbt
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi