Begović: Nervira me to što ne igram

Priznao za engleske medije

Begović: Nervira me to što ne igram

Bosanskohercegovački golman Asmir Begović ostao je u Chelseaju i nakon januarskog prelaznog roka. 

Begović se dugo vremena povezivao sa Bournemouthom, ali na kraju do transfera ipak nije došlo pa je Asmir ostao 'zaglavljen' još uvijek u istoj situaciji. 

Begović je za talkSPORT poručio da ga nervira to što ne igra, ali da će ipak biti tu za klub do kraja sezone.

"Mislim da bi svakog profesionalca nerviralo to što ne igra. Ono što me drži u životu je činjenica da sam u veoma uspješnom timu. Nervira me to što ne igram, ali promjena kluba nije opcija u ovom trenutku. Svjestan sam svoje uloge u timu i vodstva kojeg mogu donijeti. Potpuno sam posvećen timu do kraja sezone", rekao je Begović.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da Begović ove sezone nije upisao nijedan nastup u Premiershipu, a da je u Liga kupu i FA kupu skupio pet mečeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi