Begović: Tužno je vidjeti da moj dobar prijatelj odlazi

Oprostio se od Ivanovića

Begović: Tužno je vidjeti da moj dobar prijatelj odlazi

Naš reprezentativni golman Asmir Begović odlučio se preko Instagrama oprostiti od dosadašnjeg timskog kolege Branislava Ivanovića.

Ivanović je jučer napustio Chelsea i prešao u Zenit nakon devet godina provedenih na Stamford Bridge stadionu, a Begoviću je to, baš kao i ostalim saigračima, teško palo.

Asmir je objavio jednu od njihovih zajedničkih fotografija te ispod napisao: "Tužan sam što vidim mog dobrog prijatelja kako odlazi. Sjajan čovjek i igrač. Želim tebi i tvojoj familiji sve najbolje u budućnosti".

Podsjetimo da su njih dvojica zajedno igrali godinu i pol dana, odnosno od trenutka kada je Begović stigao iz Stoke Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi