Begović objavio 'dokaz' o povredi
Golman Bouernemoutha zaradio neugodnu povredu, te neće biti na raspolaganju selektoru Prosinečkom.

Neće biti u konkurenciji za Austriju i Španiju

Begović objavio 'dokaz' o povredi

Samir Mlaćo

Nogometnu reprezentaciju naše zemlje u četvrtak očekuje meč Lige nacija protiv selekcije Austrije, a zatim prijateljski duel protiv Španije.

Naši momci su se jučer okupili u Austriji, te odradili prvi trening, a selektor Robert Prosinečki neće moći računati na usluge golmana Asmira Begovića i ofanzivca Gorana Zakarića.

Naime, njih dvojica imaju probleme sa povredama, međutim vjerujemo da će Zmajevi pružiti dobru partiju i ponovo obradovati navijače.

Asmir Begović je već prije par dana potvrdio da neće doći na okupljane, istakvši da je zadobio neugodnu povreda palca ruke.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Izazvalo je to dosta komentara javnosti s obzirom da Begović nije dolazio ni na neka ranija okupljana, a sve je izgladio nakon razgovora sa selektorom Prosinečkim. U međuvremenu je "jedinicu" na golu reprezentacije preuzeo Ibrahim Šehić, a Begović je na Instagramu pokazao kako trenutno izgleda njegov palac...

Top Komentari

Mr.Balboa
Najbolje je tebi da ides u penziju sto se tice reprezentacije,jer svakako neces vise braniti od prve minute!Sehic je prvi golman da se razumijemo a ti bi Asmire da budes prvi kao sto si rekao Safetu dok je branio Hasagic,tako barem kazu!!!
3 21
Mr.Balboa
Znas sta Armine trebao bi da pripazis na rijecnik,to ti je moj savjet,jer nisam te vrijedjao a ne bih zelio,samo to cu ti reci,ne znam uopce koliko imas ti godina al bih rekao da si dosta mladji od mene,I zato pazi uvjek na govor koji ispoljavas!!! Evo Sehic brani za nas,pa jeli bio los na golu,jeli tu pogrijesio Prosinecki?Nije!Tako da necemo se povoditi za emocijama vec realnoscu,a opet cu ti reci jos jednom pazi na rijeci koje upucujes meni,jer nisam ti slovo uvrede napisao ni tebi ni nikome,osim istinite cinjenice u vezi golmana nasih!!!
1 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi