Bh. reprezentacija u četvrtak igra na Ernst Happel stadionu protiv Austrije, a više nije tajna da će naši momci imati nevjerovatnu podršku. Euforija među navijačima osjetila se već na prvom treningu našeg tima u Beču.

Bh. navijači već u euforiji

Trening Zmajeva je bio zatvorenog tipa, ali niko nije mogao da spriječi podršku vjernih navijača!

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Beču odradila prvi trening pred utakmicu protiv Austrija koju naši momci igraju u četvrtak na Ernst Happel stadionu.

Bh. ekspedicija okupila se danas u glavnom gradu Austrije gdje će odraditi mini pripreme za duel protiv ove selekcije. Izabranici Roberta Prosinečkog večeras su odradili prvi trening koji je bio nešto lakšeg tempa s obzirom da je većina naših igrača nastupala za svoje klubove minulog vikenda.

Iako je trening bio zatvorenog tipa to nije spriječilo veliki broj bh.navijača da se okupi večeras ispred Trening centra. Oni su na sve načine pokušali nekako da dođu do terena, no pored osiguranja stadiona to jednostavno nije bilo moguće.

Međutim, na kraju su uspjeli pronaći način da iza ograde barem malo uprate šta rade Džeko i društvo, te su im dali veliku podršku u nekoliko navrata. Veliki broj bh. navijača ostao je do kraja treninga u nadi da bi možda mogli doći do fotografije s nekim od naših igrača, no večeras to jednostavno nije bilo moguće pored austijskog osiguranja.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjećamo, naši momci će novi trening odraditi već sutra, a u četvrtak će na megdan Austriji koju smo sa 1:0 savladali u Zenici. Naravno ekipa portala SportSport.ba će vam donijeti informacije s lica mjesta iz Beča, ali i iz Las Palmasa gdje naša selekcija u nedjelju igra protiv Španije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi