Begović prošao kroz dvominutni "pakao"

Primio dva gola

Begović prošao kroz dvominutni "pakao"

A. Čaušević

Asmir Begović se drugi uzastopni meč našao u prvoj postavi Bournemoutha, ovaj put protiv Burnleya.

Trešnjice su povele u 3. minuti autogolom Barnesa, da bi u periou od 18. do 21. minute Begović prošao kroz pravi "pakao".

Gosti su golovima Wooda u 18. minuti te Westwooda 120 sekundi kasnije uspjeli preokrenuti.

Top Komentari

jogabonito
Decko je elokventan,pristojan i na tome svaka cast,ali je neopravdano zauzimao mjesto u reprezentaciji,treba javno da se izvini Sehicu i barem jos dvojici-trojici ili je trebao sam davno da se oprosti od dresa reprezentacije.Ne moze da te prati dobra sportska karma kad si neopravdano na terenu,isti slucaj Kenan Kodro,u pet godina sve zajedno odigra 200 minuta i uvijek poziv za repr,a momci koji krv pisaju nula bodova.Stvarno je tesko zeljeti uspjeh repr ako je tako,a ako uspjeh i dodje ne mozes mu se ni radovati,jer vidis kako stvari idu.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi