Begović sa klupe posmatrao visoku pobjedu Bournemoutha protiv Brightona, Fulham savladao Everton
Bournemouth je razbio ekipu Brightona sa 5:0

Nogometaši Fulhama su prekasno krenuli sa pobjedama

Begović sa klupe posmatrao visoku pobjedu Bournemoutha protiv Brightona, Fulham savladao Everton

S. Pašalić

Bournemouth je u 34. kolu engleske Premier lige upisao pobjedu protiv Brightona rezultatom 5:0.

Nakon što je dvije utakmice počeo na golu Bournemoutha, Asmir Begović je današnju utakmicu odgledao s klupe, a njegov tim je stigao do pobjede.

Gosti su poveli u 33. minuti golom Goslinga, a to je bio i rezultat prvog poluvremena. U 55. minuti Fraser je povećao vodstvo Bournemoutha na 2:0. Domaći su u 68. minuti ostali sa igračem manje nakon što je Knockeart dobio crveni karton, a u 74. minuti gosti su iskoristili prednost igrača više na terenu kada je Brooks pogodio za 3:0.

Sedam minuta kasnije bilo je 4:0 nakon što je Wilson postigao pogodak. Konačnih 5:0 postavio je Stanislas u 92. minuti.

Fulham je na svom terenu savladao Everton sa 2:0. Cairney je na samom početku drugog poluvremena u 46. minuti doveo domaće u vodstvo, a Ryan Babel je u 69. minuti povisio na 2:0, što je bio i konačni rezultat.

Southampton je ugostio ekipu Wolverhamptona i upisao pobjedu rezultatom 3:1. Domaći su poveli već u 2. minuti kada je Redmond pogodio za 1:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gosti su izjednačili u 28. minuti, a strijelac je bio Boly. Samo dvije minute kasnije Southampton je ponovo poveo, a svoj drugi gol na ovoj utakmici je postigao Redmond. U 71. minuti je bilo 3:1, a strijelac je ovaj put bio Long.

Burnley je na svom terenu ugostio Cardiff i upisao pobjedu od 2:0. Golove za Burnley je postigao Wood u 31. i 92. minuti utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije