Begović: Svi se moramo pogledati u ogledalo

Golman bh. reprezentacije nakon sinoćnjeg poraza

Begović: Svi se moramo pogledati u ogledalo

Fudbalska reprezentacije Bosne i Hercegovine je sinoć gostovala u Nikoziji gdje je odigrala susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Kipra.

Počelo je dobro za Zmajeve, na odmor se otišlo vodstvom 0:2 za našu reprezentaciju, ali u drugom poluvremenu šok i potpuni preokret Kiprana.

Kipar je na kraju slavio rezultatom 3:2, a reprezentacije BiH je dodatno zakomplikovala situaciju u kvalifikacionoj grupi.

Nakon šokantnog poraza, na svom Facebook profilu se oglasio i golman Zmajeva, Asmir Begović.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Teško mi je pronaći prave riječi koje bi opisale kako se osjećam. Poraz od Kipra je najteži u mojoj profesionalnoj karijeri...Naše sinoćnje izdanje bilo je sramotno i ne postoji nikakvo opravdanje", napisao je Begović, pa dodao:

"Naši navijači i svi oni koji nas godinama vjerno prate ne zaslužuju ovakvo nešto. Svi se moramo pogledati u ogledalo i ne dozvoliti da se ovakve stvari ponove."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije