Begović: Želim biti dio reprezentacije, nemam kontakta sa selektorom i sa Savezom

Iskusni golman otvoreno

Begović: Želim biti dio reprezentacije, nemam kontakta sa selektorom i sa Savezom

Admin Čaušević

Asmir Begović će propustiti i ovo okupljanje reprezentacije BiH. 

U razgovoru za N1 iskusni golman je kazao da bi i dalje želio biti član Zmajeva te da nije u nikakvom kontaktu sa Robertom Prosinečkim ili nekim od predstavnika NFSBiH. 

"Što se tiče kontakta, to ne postoji. Situacija je kakva jeste, ne igram u klubu i nisam dobio poziv za reprezentaciju. Ne mogu ja to promijeniti u ovom trenutku", rekao je Begović te dodao:

"Šta će biti u budućnosti, vidjet ćemo. Kontakt treba - ako se želi, to je njihova odluka i nije problem. Želim da budem dio reprezentacije, volio bih da pomognem kada bude vrijeme. Tu sam da razgovaramo."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Iskusni golman ovih dana boravi u BiH gdje će prisustvovati drugom fudbalskom kampu Akademije Asmir Begović organizovanom isključivo za mlade golmane. 

Inače, Begović je posljednji put za reprezentaciju BiH branio u oktobru prošle godine tokom prijateljskog duela protiv Turske. Do sada je upisao ukupno 62 nastupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije