Veznjak Mostaraca za SportSport.ba

Behram: Velež ne zaslužuje da bude u ovoj ligi, ipak je to jedan od najvećih bh. klubova

E. Škorić

Velež je danas s 2:0 savladao U21 ekipu ukrajinske Vorskle, a kapiten Rođenih na tom meču bio je Seid Behram.

Behram je odigrao odlično u veznom redu, a podmlađen sastav Rođenih na kraju nije imao većih problema protiv Vorskle, koja je, istini za volju, imala svoje šanse, ali nije uspjela da ih realizuje.

"Ovo je nama već treća utakmica u Antaliji, bez poraza smo, zabijamo dosta golova... Bitno da nema povreda i da ekipa dobro igra", kazao je Behram, pa je dodao:

"Što se mene tiče, čast mi je biti kapiten kluba kao što je Velež. Ipak sam dijete ovog kluba i ovo je san za mene".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Velež je jedan od najvećih klubova u BiH i mislim da ne zaslužuje da bude u ovoj ligi i da je konačno došlo vrijeme da se vrati na staze stare slave", zaključio je Behram.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Tako je Seide,samo radi i trud ce se isplatit.Ti si nas RODENI.Mostar u srcu Velez do groba.
4 0
Mehmed Mackic
Dobit svih 15 do kraja... M.U.S.V.D.G..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi