Bekić pred potpisom

Očekuje se ozvaničenje saradnje

Bekić pred potpisom

Samir Mlaćo
Kako prenosi sportcom.hr, Amer Bekić će karijeru nastaviti u Hrvatskoj.

Nekadašnji član Slobode, Zrinjskog i Sarajeva vratio se iz Indonezije te postao slobodan nogometaš.

Povezivao se sa velikim brojem klubovima, ali na kraju će prema svemu sudeći završiti u posljednjeplasiranoj momčadi 2. HNL Opatiji.

Posljednji Bekićev klub bio je Borneo iz Indonezije, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je za Slobodu, Sarajevo, Zrinjski i kazahstanski Tobol.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Bekić je odigrao više od 200 mečeva za Slobodu, Zrinjski i Sarajevo i pritom je postigao 52 pogotka kojima je dodao 14 asistencija. Posljednji angažman u Bosni i Hercegovini imao je u Slobodi za koju je u sezoni 2019/2020 odigrao 12 mečeva i pritom je postigao sedam pogodaka. Sa Sarajevom i Zrinjskim je svojevremeno osvajao titule prvaka naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi