Sportski direktor i trener Željezničara prate meč Velež - Tuzla City
Bruno Akrapović i Samir Bekrić prate utakmicu Velež - Tuzla City.

Bekrić i Akrapović

Sportski direktor i trener Željezničara prate meč Velež - Tuzla City

E. Ganibegović

Samir Bekrić i Bruno Akrapović prisutni su večeras u Mostaru gdje se sastaju Velež i Tuzla City.

U okviru osmine finala kupa Bosne i Hercegovine večeras se od 18 sati sastaju Velež i Tuzla City.

Rezultat na Areni Rođeni je nakon 70 minuta igre 3:2. Velež je vodio 2:0, City se vratio, no domaći tim ponovo dolazi do vodstva.

FK Željezničar "špijunira"

Reporter SportSporta primijetio je na tribinama i neka poznata imena. Dolaze iz FK Željezničar.

Naime, sportski direktor i trener Plavih s Grbavice, Samir Bekrić i Bruno Akrapović, prate večerašnju utakmicu u Mostaru.

Osim što mogu uživati u golijadi, skautiraju dva tima s kojima će igrati u trećem dijelu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Oglasi

Sigurno je da je Arena Rođeni samo prolazna stanica za njih. Mnogo bitnije za njih će biti ono sutra što se igra u Mostaru, a to je meč Zrinjskog i Slavije.

Kako je Željezničar ispao od Slobode u prethodnoj fazi, oni su slobodni još osam dana, kada u okviru 19. kola Premijer lige BiH na Grbavicu dolazi upravo Zrinjski.

Nema sumnje kako će i Zrinjski biti dobro skautiran, te ostaje da vidimo šta Željezničar može u nastavku sezone u nešto drugačijem sastavu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ujedno je dobro reći i to da će utakmica protiv Zrinjskog za Brunu Akrapovića biti prva na klupi FK Željezničar u jednoj takmičarskoj utakmici. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi