Belgijanci objavili fotografiju s treninga, a nisu vidjeli da je Mertens pokazao stražnjicu

Baš se dobro zabavljaju

Belgijanci objavili fotografiju s treninga, a nisu vidjeli da je Mertens pokazao stražnjicu

E. Čaušević

Reprezentativci Belgije spremaju se za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Crveni đavoli u narednim danima igraju protiv San Marina i Kazahstana i jasno je da bi sve osim pobjeda Belgije u ovim mečevima bila velika senzacija.

Belgijanci su odradili već tri treninga, a igrači treniraju u odličnoj atmosferi. No, malu "mrlju" na sve bacio je Dries Mertes svojom šalom na Twitteru.

Naime, Belgijanci su objavili sliku s treninga na kojoj je bila većina igrača ovog tima, a tek kasnije su shvatili kakvu šalu je napravio Mertens.

On je stajao skroz u pozadini i pokazao je svoju stražnjicu što očito mnogi nisu vidjeli kada su objavljivali sliku. No, kada je fotografija objavljena postala je hit na društvenim mrežama, a istu je na svom Twitter profilu podijelio i Mertens.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ja i pobjednički tim", kratko je napisao reprezentativac Belgije.

Top Komentari

pipun
Zapadna kultura ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi