Belgijanci prvi odgovorili Sarajevu

Izazov na internetu

Belgijanci prvi odgovorili Sarajevu

E. Škorić

U nedostatku nogometnih aktivnosti, klubovi su prihvatili razne izazove na društvenim mrežama.

U jednom takvom je učestvovao i bh. prvak i trenutni lider Premijer lige BiH. FK Sarajevo je jučer odgovorio norveškom Haugesundu na izazov, objavivši četvoricu najboljih igrača u povijesti kluba.

"Hvala Haugesund. Imamo mnogo sjajnih igrača, ali ćemo pokušati imenovati četvoricu. To su Asim Ferhatović, Safet Sušić, Mirsad Fazlagić i Vahidin Musemić", poručili su s Koševa.

Bordo tim je potom označio Kortrijk, PAOK, Olimpiju i Hajduk, a prvi su izazovu odgovorili Belgijanci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Christian Benteke, Ivan Santini, Adam Marušić i Djamel Zidane su odgovori Kortrijka.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
1901 i najbrojase igrače u zadnjih 5 god koji su igrali, sad da li su namjerno samo zadnjih god il nisu imali neke velike kroz historiju to Bog zna
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi