Odgovorili na izazov Haugesunda: FK Sarajevo izabrao četvoricu najboljih igrača u historiji kluba

Šta kažete na odabir?

Odgovorili na izazov Haugesunda: FK Sarajevo izabrao četvoricu najboljih igrača u historiji kluba

E. Čaušević

Norveški klub Haugesund danas je putem Twittera izazvao FK Sarajevo na zanimljiv izazov koji kruži društvenim mrežama tokom trajanja pandemije koronavirusa.

Lige u skoro cijeloj Evropi su prekinute i još uvijek nema naznaka kada će se takmičenja nastaviti. Klubovi su tokom kućne izolacije pokrenuli razne izazove, a u jednom od njih učestvuje i FK Sarajevo.

Naime, norveški Haugesund je izazvao bordo klub na Twitteru, a izazov je da izaberu četiri najbolja igrača u historiju Sarajeva. Jasno je da to nije nimalo lagano uraditi, ali je bordo klub odlučio odgovoriti na izazov.

FK Sarajevo se oglasio na Twitteru s porukom da su izabrali četvoricu najboljih iako im je to bilo jako teško uraditi.

"Hvala Haugesund. Imamo mnogo sjajnih igrača, ali ćemo pokušati imenovati četvoricu. To su Asim Ferhatović, Safet Sušić, Mirsad Fazlagić i Vahidin Musemić", poručili su s Koševa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo klub je odlučio nastaviti izazov, te su pozvali Kortrijk, PAOK, Olimpiju i Hajduk da nastave niz.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Husref ?????
0 1
dadopd
PAPE.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi