Belgijski mediji: Sadiku raskinuo sa Mouscronom i odlazi u Želju

Bivši stoper Sarajeva

Belgijski mediji: Sadiku raskinuo sa Mouscronom i odlazi u Želju

E. Škorić

Nekadašnji stoper FK Sarajevo, Rijad Sadiku, mogao bi karijeru nastaviti na Grbavici.

Željezničar je ostao bez Enesa Sipovića i generalno stručni štab Plavih nije zadovoljan kako je funkcionisala odbrana tokom prvog dijela sezone, pa je jedan od prioriteta jačanje upravo zadnje linije.

Belgijski mediji objavili su, a o tome je pisao i SportSport.ba, kako je Sadiku raskinuo saradnju sa Mouscronom, te da će karijeru nastaviti u dresu Željezničara.

Sadiku je nosio dres svih omladinskih selekcija naše zemlje, a u Mouscronu je odigrao samo tri utkamice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Devetnaestogodišnji stoper visok 187 cm je u Mouscron došao na ljeto 2018. godine, ali kao što rekosmo, nije se pronašao u belgijskom klubu i odlučio se na promjenu sredine.

"Kontaktirali su me iz FK Željezničar, ali imam još ponuda. Željezničar je svakako tu u užem krugu, pa ću dobro odlučiti", kazao je Sadiku prije nekoliko dana za SportSport.ba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuanzebe
otpad od momka
8 4
Pajdon1921
Cim on odlazi iz Belgije a dolazi u Bosnu Nema ništa od njega los je
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti