Belotti donio odluku, od ljeta neće igrati u Torinu

Odlazi kao slobodan igrač

Belotti donio odluku, od ljeta neće igrati u Torinu

E. Škorić

Italijanski reprezentativac Andrea Belotti igra svoju posljednju sezonu u Torinu.

Najboljem strijelcu i igraču Torina ističe ugovor na ljeto i on je odlučio da napravi korak u karijeri, samo je još pitanje gdje će istu nastaviti.

Bikovi su do sada odbijali mnoge ponude za Belottija, neke i od 60 miliona eura, a sada će doći u situaciju da on besplatno ide. Potvrdio je to i trener Ivan Jurić pred duel s Milanom.

"Belotti neće produžiti ugovor. Neće otići ni u januaru", rekao je Jurić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Belotti je s Italijom bio prvak Evrope ovog ljeta, a vjeruje se da je Milan jedan od najzainteresovanijih klubova za njegove usluge.

Top Komentari

Salence
Baš Jurić zna da Belotti ide u junu,a ne u januaru...To što Jurić u vezi ugovora izjavljuje ne pije vode ni 5% i prilično liči na puštanje bube.Vjerovatnije je da će ići u januaru za bilo koje novce,nego besplatno u junu.Inače....dobar trener
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi