Fiorentina se sprema za odlazak Vlahovića, velika želja Viola je trenutno stanovnik Torina
FOTO: EPA

Zanimljivo u Toskani

Fiorentina se sprema za odlazak Vlahovića, velika želja Viola je trenutno stanovnik Torina

H. Zilić

Po svemu sdueći Fiorentina će ostati bez Dušana Vlahovića koji je na meti mnogih evropskih klubova, a u Firenci već spremaju teren u slučaju njegovog odlaska.

Italijanski mediji prenose vijest da su Viole zainteresovane za kapitena Torina Andreeu Belottija (27), koji je i reprezentativac Italije.

Belottijeva vrijednost je 35 miliona eura, ali u Firenci neće biti problema po tom pitanju obzirom da će Vlahovića prodati za dobra novac.

Napadač Torina je ranije odbio transfer u italijanske velikane i pitanje je koliko bi interesa bilo da preseli u Toskanu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Firoentini se nadaju da bi reprezentativca Italije mogli privući boljom platom, koju će opet diktirati zarađeni novac od prodaje reprezentativca Srbije.

Belotti je za Azzure skupio 39 nastupa i psotigao 12 golova, a u Torino je došao 2015. godine iz redova Palerma.

Top Komentari

denimen9
Dušan je za Reala, realno
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi