Belottiju bi se u narednim satima mogao srušiti cijeli svijet

Završena sezona?

Belottiju bi se u narednim satima mogao srušiti cijeli svijet

Italijanski napadač Andrea Belotti baš nema nimalo sreće ove sezone.

Nakon sjajnih igara u prošloj sezoni te interesa brojnih evropskih velikana kao što su Chelsea i PSG, ove sezone je uslijedio veliki pad za Belottija, a ponajviše zahvaljujući povredama.

Nakon što je u oktobru propustio čitav mjesec zbog povrede desnog koljena, čini se kako je Belottija ista povreda, ali možda malo teža, zadesila tokom jučerašnjeg treninga.

Italijanski mediji prenose da je Belotti trening Torina napustio u suzama, a da je čak moguće da je za njega ova sezone završena jer bi mogla biti u pitanju povreda ligamenata koljena zbog čega bi trebao pauzirati čak šest mjeseci.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Torino je na zvaničnoj Twitter stranici objavio da je Belotti povrijeđen i da bi u narednim satima trebala biti poznata težina povrede. Podsjetimo, napadač je u tekućoj sezoni odigrao 15 utakmica u Seriji A i postigao je samo 4 gola uz jednu asistenciju. Kada govorimo o svim takmičenjima, upisao je 19 mečeva i sedam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi