Ben Arfa seli u Englesku?
(Foto: EPA)

West Ham zainteresovan

Ben Arfa seli u Englesku?

M. Šljivak

Hatem Ben Arfa zbog PSG-a već više od godinu dana nije odigrao fudbalski meč.

Iskusni 31-godišnji ofanzivac pao je u nemilost rukovodstva PSG-a i od aprila 2017. godine nije nastupio niti u jednoj utakmici.

Srećom po njega, ugovor sa PSG-om mu je istakao i on će ovog ljeta promijeniti tim. Veliki broj klubova bi ga rado vidjelo u svojim redovima, a među njima je i londonski West Ham.

Ben Arfa je navodno želja menadžera Čekićara Manuela Pellegrinija. Pokušaće ga angažovati do kraja prelaznog roka i lako bi se moglo desiti da sjajnog fudbalera gledamo ponovo u Premiershipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ranije je ovaj fudbaler nastupao za Newcastle, a zatim je nosio dres Nice i PSG-a. Također, u karijeri je igrao još za Lyon, Marseille i Hull City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi