Liverpoolova ponuda nadmašena, Vida seli u London?

Čekićari najbliži angažovanju hrvatskog štopera

Liverpoolova ponuda nadmašena, Vida seli u London?

Štoper hrvatske selekcije Domagoj Vida iza sebe ima sjajno odigrano Svjetsko prvenstvo, pa ne čudi interes velikog broja evropskih klubova za njegove usluge.

Prije nekoliko dana su britanski mediji saopštili da je za Vidu veoma zainteresovan Liverpool, te da su Redsi Vidinom Bešiktašu već uputili dvije ponude od kojih je ona bogatija iznosila gotovo 20 miliona eura.

Ipak, Bešiktaš želi dobro profitirati od prodaje ovog sjajnog štopera, te u Istanbulu čekaju da njegova cijena dodatno skoči, a sada turski mediji prenose da je West Ham prvi u utrci za usluge Domagoja Vide.

NtvSpor prenosi da je na adresu Bešiktaša stigla ponuda u iznosu od 18 miliona eura, dok Sabah prenosi da se zapravo radi o iznosu od 22 miliona eura, što bi značilo da je bogata ponuda Liverpoola nadmašena i da je West Ham zaista voma blizu realizacije transfera Domagoja Vide.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prema pisanjima turskog Milliyeta, Bešiktaš se već sprema za Vidin odlazak, a navodno će predsjednik kluba Fikret Orman i šef "odjela za transfere" Umut Guner uskoro održati sastanak sa trenerom Senolom Gunesom na kojem će biti donijeta konačna odluka o prodaj 29-godišnjeg hrvatskog reprezentativca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti