Igrač Chelseaja objasnio svima šta znače brojevi koje je istetovirao na lijevoj nozi

Poseban broj za njega

Igrač Chelseaja objasnio svima šta znače brojevi koje je istetovirao na lijevoj nozi

Endin Čaušević

Fudbaler Chelseaja, Ben Chilwell, iznenadio je sve sa zanimljivom tetovažom na lijevoj nozi.

Chilwell se našao u centru pažnje engleske javnosti na početku priprema za novu sezonu jer je pokazao svoju novu tetovažu.

Lijevi bek londonskog kluba na lijevoj nozi istetovirao je broj 1235 i mnogima nije bilo baš najjasnije šta taj broj predstavlja.

Međutim, ubrzo nakon toga pojavilo se objašnjenje oko njegove nove tetovaže. Chilwell je poručio da taj broj ima za njega posebno značenje jer je on bio 1235. fudbaler koji je obukao dres reprezentacije Engleske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cfgx7g8IASw/[/instagram]

Chilwell je debitovao za reprezentaciju Engleske 11. septembra 2018. godine i uspio je do sada upisati 17 nastupa, te je postigao i jedan pogodak.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti