Čistio ormarić u svlačionici, a onda vidio na podu Higuainov dres: "Znao sam šta moram da uradim"

Njegov saigrač je bio itekako nepažljiv

Čistio ormarić u svlačionici, a onda vidio na podu Higuainov dres: "Znao sam šta moram da uradim"

E. Čaušević

Iskusni engleski golman Ben Foster posvetio se YouTuberskoj karijeri prije nekoliko godina iako još uvijek aktivno igra fudbal.

Foster je prethodnih sezona branio za Watford koji je ove sezone ispao iz Premiershipa, te će 39-godišnji golman uskoro biti slobodan igrač jer nije postigao dogovor oko novog ugovora.

Još uvijek nije poznato da li će Foster nastaviti da se bavi fudbalom i potpisati novi ugovor ili će završiti svoju karijeru i u potpunosti se posvetiti svom YouTube kanalu što mu ide itekako uspješno.

Foster ima svoju emisiju na YouTube kanalu u kojoj često gostuju razni fudbaleri, a iskusni golman zna ponekad otkriti i neke doista zanimljive informacije.

Tako je bilo i u prethodnom njegovom podcastu jer je Foster konačno riješio misteriju iz svlačionice Watforda. Naime, prije nekoliko godina nakon meča između Chelseaja i Watforda Roberto Pereyra je razmijenio dres s Gonzalom Higuainom nakon utakmice, ali je on kasnije nestao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Niko nije znao šta se desilo s Higuainovim dresom, ali sada je Foster konačno odlučio da prizna da je on bio taj koji ga je uzeo kako bi popunio svoju kolekciju.

"Prije nekoliko godina na kraju sezone smo po običaju čistili svoje ormariće u svlačionici. Znam da je Pereyra već očistio sve, a na podu mu je ostao Higuainov dres koji mu je valjda ispao, a on to nije vidio. Znam da je on već tada otišao na odmor, a ja sam sebi rekao da ću uzeti dres jer će odlično doći mojoj kolekciji i to sam na kraju i uradio", rekao je Foster, a zatim i pokazao taj dres.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti