Benfica razočarana potezom Cavanija, te zbog novca mu poručili da je bezobrazan

Odustali od pregovora

Benfica razočarana potezom Cavanija, te zbog novca mu poručili da je bezobrazan

E. Čaušević

Urugvajski napadač Edinson Cavani još uvijek je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om.

Cavani je već duže od mjesec dana bez kluba, te čak PSG nije produžio saradnju s njim kako bi odigrao mečeve Lige prvaka. Ovaj 33-godišnji napadač nalazi se u Urugvaju gdje se vrijedno sprema za novu sezonu.

U proteklom periodu Cavani se povezivao s Interom i Atletico Madridom, no prethodnih sedmica fudbalska javnost bruji o tome kako će iskusni Urugvajac karijeru nastaviti u Benfici.

Pregovori Cavanija i Benfice traju već nekoliko sedmica i činilo se da sigurno ide put Lisabona. No, portugalski mediji danas pišu da je došlo do neočekivanog preokreta.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Naime, Cavani traži trogodišnji ugovor od Benfice vrijedan 20 miliona eura što klub nije u mogućnosti da ponudi. Oni su pokušali da smanje iznos plate, ali Cavani nije pristao na to.

Benfica je njegovim predstavnicima poručila da odustaje od pregovora, te sada uopšte nije jasno gdje bi Cavani mogao nastaviti svoju karijeru. U klubu su razočarani činjenicom da Cavani uopšte ne želi da pregovara oko plate, te to nisu očekivali s obzirom koliko je novca zaradio igrajući za PSG.

Top Komentari

Samo_nebo_je_granica
Hocete li se dogovoriti sami sa sobom, jucer pisete da je sve gotovo i da potpisuje do kraja sedmice,a sada demantujete sami sebe?!?!
4 1
Martial9
Bezobrazni ste vi vise pizda vam materna samo izmisljate non stop letite pred rudu bitno je napisat nesto
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi