Bayern doživio novu kapitulaciju: Objavili da ima gripu, a on ide da potpiše za drugi klub

Nisu uspjeli da ga zadrže

Bayern doživio novu kapitulaciju: Objavili da ima gripu, a on ide da potpiše za drugi klub

Endin Čaušević

Francuski reprezentativac Benjamin Pavard ne krije da želi napustiti Bayern do kraja prelaznog roka i potpisati za Inter, a vijesti s današnjeg treninga njemačkog kluba pokazuju da se nalaze pred još jednom kapitulacijom.

Pavard je još pred kraj prošle sezone priznao da želi napustiti Bayern i da jednostavno vjeruje da je vrijeme za novi izazov.

Tada su interes za njega pokazali Barcelona i Manchester United, no Bayern je odbio da ga proda. Thomas Tuchel pokušao je da uvjeri francuskog defanzivca da ostane u Minhenu, no čini se da nije uspio.

Nedavno se u priču uključio Inter koji je odlučan da dovede Pavarda nakon što su s Francuzom ekspresno dogovorili uslove ugovora, no problem pravi Bayern koji ga ne želi pustiti.

Njemački mediji pišu da Bayern pokušava da zadrži Pavarda, no on im na sve načine pokazuje da više ne želi biti dio ekipe i da mu je cilj da do kraja prelaznog roka potpiše za Inter.

Oglasi

Iako su u Bayernu dali sve od sebe da zadrže Pavarda čini se da su danas oni potpisali kapitulaciju i da su svjesni da će Francuz put Milana.

Pavard se nije pojavio na današnjem treningu, a iz Bayerna su objavili da je to zbog gripe, no u to im niko nije povjerovao.

Njemački mediji pišu da je Francuz već spakovao kofere i da samo čeka zeleno svjetlo Bayerna da krene put Milana gdje će odraditi ljekarske preglede i zatim potpisati ugovor s Interom.

Njegovo odusustvo s današnjeg treninga pokazalo je da Pavard vjerovatno broji posljednje dane u Bayernu, a iako iz kluba pokušavaju to maksimalno zataškati čini se da je svima jasno šta se tu dešava.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Iz Intera su još prije nekoliko dana potvrdili da je Pavard pristao na transfer, ali da pregovori s Bayernom ne idu po planu. No, Francuz je napravio pritisak na čelnike Bayerna i na kraju očito nisu imali izbora.

I Tuchel je tu odigrao čini se ključnu ulogu jer je dao zeleno svjetlo za transfer jer ne želi u ekipi imati nezadovoljnog igrača koji bi kvario atmosferu u ekipi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bajernovac
Vodite vecu vi brigu od Bayernovog rukovodstva kao da imate veci kapital nad Bayernom najasete na neke ljude pa 2 mjeseca pisete o njima kao o Dzeki i slicno
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije