Na timskoj fotografiji Bayerna mu nije bilo do života, a danas mu je Tuchel ugasio svaku nadu!

Ništa od transfera

Na timskoj fotografiji Bayerna mu nije bilo do života, a danas mu je Tuchel ugasio svaku nadu!

Admin Čaušević

Bayern sigurno jedan od najorganizovanijih klubova na svijetu, međutim bez obzira na brojne povlastice koje nudi njemački velikan i u njemu ima nezadovoljnih fudbalera. To je slučaj sa sada već čuvenim odmetnikom u svlačionici Bavaraca.

Sredinom sedmice fudbaleri Bayerna su obavili timsku fotografiju za jedno pivo, a Benjamin Pavard je izgledao kao da mu nije stalo do života.

I dok su ostali igrači bili nasmijani, francuski defanzivac je pokazao kako to izgleda lice čovjeka u čijem rječniku ne postoji riječ "osmijeh".

Poznato je da Pavard već neko vrijeme insistira na odlasku iz Bayerna, a 27-godišnjak je bio ušao završnu fazu pregovora sa Interom.

Međutim, nakon današnjih izjava Thomasa Tuchela teško je vjerovati da će 35 miliona plaćeni defanzivac ubzro promijeniti sredinu.

"On je tražio da ide, ali zahtjev je stigao prekasno. Tako stvari stoje, a onda treba gledati i situaciju sa ugovorom", rekao je Tuchel te nastavio:

Oglasi

"Sve me pomalo iznenadilo, trebamo misliti na interes našeg kluba, to znači da mora doći prava ponuda, a isto tako moramo imati dovoljno vremena da nađemo zamjenu."

[twitter]https://sportsport.ba/fudbal/benjamin-pavard-bayern-hasan-salihamidzic/437459[/twitter]

Trener Bayerna je naglasio da će i dalje nastaviti raditi s Pavardom pošto je Interov ultimatum koji je bio danas do 13 sati prošao.

Ranije se pisalo da će desni bek preći u italijanski klub za 30 miliona eura, ipak posljednjih dana je došlo do preokreta i sada je transfer pod znakom pitanja.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nakon što je igrao u njemačkom Superkupu protiv RB Leipizga, Pavard je propustio nekoliko treninga, a od četvrtaka je ponovo u pogonu i konkuriše za mečeve Bundeslige.

Francuzu ugovor sa Bayernom ističe na ljeto 2024. godine, Bavarci bi rado da nastave saradnju, međutim bivši fudbaler Stuttgarta je odlučan da napusti Allianz Arenu nakon četiri godine kada je stigao iz Stuttgarta.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi