Svi igrači Bayerna nazdravljali, samo je jedan imao spuštene ruke i nije držao pivo

Harry Kane pojavio na zajedničkoj fotografiji

Svi igrači Bayerna nazdravljali, samo je jedan imao spuštene ruke i nije držao pivo

Admin Čaušević

Na startu svake sezone Bayern napravi sada već tradicionalnu timsku fotografiju sa poznatim njemačkim pivom kao jednim od vodećih klupskih sponzora.

Poznato je da na fotografisanju učestvuju i fudbaleri islamske vjeroispovijesti, a u Bayernu prihvate njihova vjerska uvjerenja.

Jedini musliman u svlačinici Bayerna ove sezone je Noussair Mazraoui koji se pojavio na timskoj fotografiji, s tim da nije držao pivo u ruci.

I dok su ostali igrači držali pivo i nazdravljali jedni s drugim, marokanski bek je stajalo mirno, spuštenih ruku i širokog osmijeha na licu.

On je prošlog ljeta stigao iz Ajaxa, smatran je velikim promašajem Hasana Salihamidžića, ali ga je Thomas Tuchel odlučio zadržati u ekipi.

Oglasi

Na startu nove sezone Bundeslige ovaj 25-godišnjak je odigrao cijeli meč protiv Werdera što znači da se može nadati ozbiljnijoj minutaži ove sezone.

Inače, današnje fotografisanje je propustio Harry Kane, sjajni napadač koji je nedavno postao najskuplje pojačanje u historiji Bayerna.

Englez je prije nekoliko dana dobio četvrto dijete sa suprugrom Katie Goodland, iz Bayerna je dobio dozvolu da bude sa svojom porodicom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Pojedinim navijačima Bayerna je zasmetalo što je Kane propustio tradicionalno fotografisanje, ali je ubrzo stiglo objašnjenje da su u pitanju opravdani porodični razlozi.

Nakon što je izgubio njemački Superkup sa ubjedljivih 0:3, Bayern je u novu sezonu Bundeslige ušao visokom pobjedom nad Werderom 0:4. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vrbaski
Papak
1 4
Muslimani su Dzeko, Pjanic, Kolasinac, Sehic i ostali pa ipak drze pive u ruci, zaista vam je glup i retardan naslov ili tema o kojoj pisete, koga to uopste interesuje.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi