Benjamin Tahirović potpisuje za Romu
Foto - EPA

Dogovor postignut

Benjamin Tahirović potpisuje za Romu

M. Šljivak

Ekipa Rome dogovorila je transfer mladog ofanzivca Benjamina Tahirovića.

Ovaj 17-godišnjak boravio je na probi u rimskom timu i očigledno je zadovoljio ukuse struke, te bi uskoro trebao da se priključi rimskom klubu.

Roma je dogovorila sve detalje sa mladim fudbalerom i sa njegovim trenutnim klubom Vasalundsom, pa bi Benjamin uskoro trebao postati fudbaler rimskog kluba.

Iako je rođen u Švedskoj, Tahirović je porijeklom iz Sarajeva, a o njemu brojni skauti govore same pohvale.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ranije je bio na probama u Sportingu, Portu i Benfici, no po svemu sudeći Roma je odnijela pobjedu u borbi za njegov potpis.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Prvi put cujem za njega
8 0
Sportsportba je postao reklamer mnogih neznanih i znanih igraca, cak sta vise i onim nasim igracima kad im ne ide kako treba, cak sta vise sportsportba ima puno naivnih satelita koji trce da daju pozitivni lajk za ono sto napise ovaj poertal o sportu, mahom o nogometu.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi