Bentekeu ni madrac nije pomogao

Ništa od SP-a

Bentekeu ni madrac nije pomogao

Edmir Škorić

Belgijska TV stanica VRT objavila je nedavno prilog o madracima belgijskog proizvođača koji su bili spremni za utovar i za transport u Rusiju, a u prilogu su se vidjela i imena igrača.

Roberto Martinez je danas objavio spisak Belgijaca za Svjetsko prvenstvo, a najveće iznenađenje je, pored ranije otpisanog Radje Nainggolana, svakako bilo otpisivanje Christana Bentekea.

Napadač koji ima veliko iskustvo u Premier ligi nije dobio šansu pored Romelua Lukakua i Michy Batshuayia, a nažalost mu nisu pomogli ni - madraci.

Upravo je u prilogu o madracima igrača Belgije za SP bilo ime Christana Benteka, no na kraju je Benteke otpao, a umjesto njega je mjesto dobio Adnan Januzaj.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Sigurno je Benteke već bio isplanirao put za Rusiju, a ovako će morati da na TV-u gleda utakmice svog nacionalnog tima. Još uvijek se nije oglasio povodom svega, a podsjećamo da Belgija na SP-u igra protiv Paname, Tunisa i Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi