Benzema nastavlja ratovati: Nakon osvete igračima poslao žestoku poruku Deschampsu

Nema namjeru stati

Benzema nastavlja ratovati: Nakon osvete igračima poslao žestoku poruku Deschampsu

Esmer Oštraković

Nakon što je prije nekoliko dana otpratio skoro sve bivše saigrače iz Francuske reprezentacije, Benzema nema namjeru da stane sa "ratovanjem".

Naime, on je prije nekoliko dana odlučio da otprati skoro sve bivše saigrače iz reprezentacije, a samo petorica su "preživjela".

Radi se o Kylianu Mbappeu koji je veliki prijatelj sa Benzemom, te Eduardu Camavingi, Raphaelu Varaneu, Aurelienu Tchouameniju i Marcusu Thuramu.

Kako dani prolaze tako se otkrivaju razni detalji o odlasku Karima Benzeme iz reprezentacije i to nakon što je povrijeđen dan pred početak Svjetskog prvenstva.

Tada su mu tako hladno i surovo saopštili da mora napustiti kamp reprezentacije, a sve mu je saopštio doktor reprezentacije.

Deschamps je, kako su naveli francuski mediji, sve samo nijemo posmatrao i nije htio reagovati što je još više potreslo Benzemu.

Iako se jako brzo opravio i imao je pravo da se ponovo priključi reprezentaciji, to se nije dogodilo, a Benzema nije htio da se oglašava dok je trajalo Svjetsko prvenstvo.

Ipak, kada je završilo Benzema je objavio da se oprašta od reprezentacije, iako mnogi vjeruju da bi se vratio ukoliko Zidane postane novi selektor.

Krenuo je tada Benzema u pravi rat sa Didierom Deschapsom, a danas je ponovo odlučio da objavi fotografiju na Instagramu u kojoj je poslao novu poruku svom bivšem selektoru.

View this post on Instagram

A post shared by Karim Benzema (@karimbenzema)

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Veoma je važno! Dostupnost", napisao je Benzema, te je izazvao lavinu komentara na svojoj objavi jer su svi odmah shvatili o čemu se radi.

Jasno je da je poručio Deschampsu da cijeli svijet zna da je mogao da ga vrati u reprezentaciju, ali to nije htio iz nekih svojih razloga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi