"Benzema je bolji od Messija, superioran je u odnosu na njega"
Foto - EPA

Argentinac ne štedi sunarodnjaka

"Benzema je bolji od Messija, superioran je u odnosu na njega"

Midhat Šljivak

Lionel Messi nije uspio da odvede Barcelonu do još jedne titule prvaka Španije.

Nažalost po njega, Real Madrid je bio bolji u nastavku sezone i na kraju je zasluženo podigao pehar prvaka.

Messi nije mogao sam nositi tim Barcelone. Njegove riječi nakon sinoćnje utakmice dokaz su da nešto ne štima u klubu, a oštar u kritikama svog sunarodnjaka bio je nekadašnji golman Hugo Gatti.

Gatti tvrdi da je Karim Benzema trenutno bolji igrač od Messija i da više radi za klub.

"Messi je sve ono što svaki klub želi, ali Benzama je danas bolji. Superioran je u odnosu na Messija", tvrdi Hugo Gatti i nastavlja:

"Benzema doprinosi mnogo više od Messija. Ono što radi nisam dugo vidio od jednog igrača Real Madrida, izuzimajući Cristiana Ronalda, koji je radio što je radio", ističe on.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zatim je dao zaključak.

"Benzema je Real Madrid. On je apsolutno sve u timu. Messi to nije, ali još uvijek je to Messi. Nije onakav kakvog ga želimo gledati, jer ne pobjeđuje", istakao je nekadašnji argentinski golman.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

.....
Smjesno i zalosno
10 2
allstar35
Sta koda boli k....c sta Gatti misli
9 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi