Katalonci se ne mire što titula ide u Madrid: Real Madrid, šampion VAR-a!

Teška provokacija dnevnog lista

Katalonci se ne mire što titula ide u Madrid: Real Madrid, šampion VAR-a!

M. Šljivak

Real Madrid osvojio je jučer titulu prvaka Španije.

Do 34. naslova u klupskoj historiji Kraljevi su došli kolo prije kraja sezone, a titulu su ugrabili ispred najvećeg rivala Barcelone.

Iako je Barcelona sportski čestitala Realu za osvojenu šampionsku titulu, katalonski list Sport se ne miri sa činjenicom da je Real prvak.

Tako su na današnjoj naslovnici dnevnih novina napisali:

"Real Madrid, šampion VAR-a".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, ovaj list aludira na to da je kraljevski klub imao veliku pomoć sudija u prestizanju Barcelone, no ako je suditi po izjavama igrača katalonskog velikana, probleme treba tražiti isključivo unutar njihovog tima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Nevjerojatno je koji kompleksi i osjećaj manje vrijednosti ! Dok Barcelona gubi od Osasune , oni oči uprli u Madrid ! Interesira me kakav je naslov ovog smeća od novina bio 2009. nakon kradje stoljeca protiv Chelsea ! Nema kluba od ovih elitnih da nije imao pomoć sudija ! Tako je oduvijek ! Ali , ovi pacenici su bez srama ! Cestitaj i nadaj se boljem iduće godine !
11 9
manijaci_____
Prvo vi osasunu pobijedite pa se onda zalite
10 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi