Nova djevojka je Benzemi saopštila važne vijesti, pamtiće taj dan dok je živ

Čekaju dijete

Nova djevojka je Benzemi saopštila važne vijesti, pamtiće taj dan dok je živ

E. Škorić

Karim Benzema (34) nedavno je osvojio Zlatnu loptu, potpuno zasluženo, a sada će (ponovo) postati otac.

Lijepe vijesti ne prestaju dopirati do jednog od najboljih igrača današnjice. Iskusnom Francuzu su tako pred Svjetsko prvenstvo saopštene fantastične vijesti od stane Jordan Ozun, 32-godišnje partnerke s kojom se viđa mjesecima, a prvi put su se javno zajedno pojavili upravo na dodjeli Zlatne lopte.

Njih dvoje dugo su svoju vezu držali u tajnosti, no sada se više ništa ne skrivaju, a španski mediji objavili su da je ona trudna i da čeka svoje prvo dijete s Realovim golgeterom.

Iako bi to bilo prvo dijete za Ozunu, Benzema ima još dvoje iz prethodnih veza, Ibrahima (5 godina) i Meliju (8 godina). Naravno, bio je presretan kada mu je javljeno da će ponovo postati otac. S nestrpljenjem čeka rođenje djeteta, a posebno se njemu raduje Ozuna kojoj će to biti prvo majčinsko iskustvo u životu.

Zvijezdu Real Madrida na gala večeri na kojoj je došao do prestižne nagrade pratile su njegova sadašnja djevojka i bivša, Cora Gauthier. Francuska manekenka majka je Ibrahima, Benzeminog petogodišnjeg sina.

Oglasi

Karim smatra da će njegov petogodišnji sin, poput oca, ostvariti veliku karijeru.

"Moj sin Ibrahim je odličan u fudbalu, ali ne popuštam mu uvijek kada treniram s njim", rekao je napadač Real Madrida i dodaje:

"Ako me ne sluša kada mu dodajem loptu ili kada ima loptu u nogama, ponašam se kao da smo zaista na terenu. Kod mene ne pali 'tata plakat ću' ili 'tužan sam'. Nisam uvijek dobar prema njemu kada je fudbal u pitanju", rekao je Karim Benzema.

Maleni Ibrahim ima sve što poželi da bi napredovao u fudbalskoj karijeri. Karim mu može osigurati apsolutno sve i njegovo je samo da žestoko trenira.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očevi geni su tu. Karim je međutim bio mnogo više 'gladan' uspjeha jer potiče iz siromašne porodice, pa je pitanje hoće li njegov maleni sin imati volje i želje za fudbalom kada shvati da u životu ima gotovo sve.

Benzema je već 14 godina u Madridu, otkako je stigao iz Lyona, a za Kraljeve je odigrao 616 utakmica i postigao je 329 golova. S klubom je jasno osvojio sve što se moglo osvojiti i između ostalog pet trofeja Lige prvaka.

Promo

Top Komentari

Benz
Trpa ih Benz ko na traci..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi