Benzema "zaledio" Real Madrid!

Nema mira ni u Francuskoj

Benzema "zaledio" Real Madrid!

A. Čaušević

Karimu Benzemu se dešava ono što niti jedan fubaler ne želi da mu se desi kada je Svjetsko prvenstvo iza ugla.

Benzema će propustiti večerašnji meč protiv Seville, potvrdio je to kraljevski klub u kratkom saopštenju na zvaničnoj stranici.

Kako je saopšteno iz Reala Benzema je jutros radio testove poslije kojihh je ustanovljeno da 34-godišnjak ima problema sa kvadricepsom lijeve noge.

Benzema je propustio dobar broj utakmica u septembru kada je imao problema sa desnom nogom i nova povreda je sigurno ono što mu ne treba.

Sjajni Francuz koji je prije nekoliko dana dobio nagadu Zlatna lopta je u dosadašnjem dijelu La Lige postigao pet golova na secam mečeva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Odlični golgeter je igrao prije nekoliko dana protiv Elchea kada je bio i strijelac, međutim sada će morati pauzirati.

Iz Reala nisu precizirali koliko će Benzema odmarati, a njegova povreda je sigurno nešto što ne treba i reprezentaciji Francuske s obzirom da je ostalo mjesec do početka Svjetskog prvenstva.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ne znam kako su ga mogli vratiti u reprezentaciju kad je ucjenjivao Valbuenu i silovao onu maloljetnicu!Kakav se primjer daje ovoj djeci danas...svašta
1 6
Adrian
Spreman je za Leipzig, ovo je iz predostroznosti.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije