Objava Benzeme zapravo je posvećena odlasku Messija?

Sigurno da su u Madridu sretni

Objava Benzeme zapravo je posvećena odlasku Messija?

S. Mlaćo
Odlazak Lionela Messija iz Barcelone glavna je tema u svijetu sporta.

Argentinac je i zvanično digao sidro, a špekuliše se da će uskoro potpisati za bogati PSG.

U Real Madridu su sretni, Messi im je često bio nepremostiva prepreka, a sve je prokomentarisao i napadač Madriđana Karim Benzema.

Naime, Benzema je postavio fotografiju na instagramu koja pokazuje dječaka koji bježi od eksplozije.

Jasno je da na ovaj način želi opisati odlazak Messija iz Katalonije, a radi se o sceni iz filma Goodfellas.

Oglasi

Kako je izgledao zadnji dan Messija u Barceloni

Poznati italijanski novinar Fabrizio Romano otkrio je na Instagramu kako je izgledao zadnji Messijev dan u Barceloni.

"Messi je jučer bio u Barceloni i čekao je potpis ugovora do 2026. godine. Odavno su dogovoreni bili svi uslovi i nikakvih tenzija nije bilo između Messija i kluba. Nije bila stvar ni transfera Cristiana Romera, o kojemu se pričalo kao Messijevom uslovu za ostanak u klubu. Barcelona je već sastavila čitavu objavu koju je trebala objaviti u četvrtak poslijepodne i proslaviti Messijev potpis", napisao je Romano i nastavio:

"Onda je klub tokom dana komunicirao s vodstvom La Lige i saznao da će liga stopirati Messijev ugovor. Messi je pozvan na sastanak i predsjednik Laporta mu je rekao da ne može nastaviti karijeru u Barceloni. Argentinac je bio potpuno šokiran, ali je zahvalio Laporti na iskrenosti".

Messi je na putu prema Parizu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"PSG je već stupio u kontakt s Messijem, s kojim je razgovarao još prije tri mjeseca. Messi je tad odbio ponudu jer je bio uvjeren da će nastaviti karijeru u Barceloni."

Novinar iz Francuske Mohamed Bouhafsi je objavio da satima traju pregovori PSG-a i Messija i da bi argentinski reprezentativac trebao da zaigra u dresu Parižana u narednoj sezoni.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BogatiDijasporac
Odlaskom Mesija, najvise ce izgubiti upravo La Liga. Korumpirana bagra.
9 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi