Berardi srušio očajnu Fiorentinu

Serija A

Berardi srušio očajnu Fiorentinu

E. Škorić

Fiorentina je večeras na svom terenu poražena od Sassuola s 1:0, čime je kompletirano 34. kolo Serije A.

Fiorentina već devet utakmica u nizu nije slavila na svom stadionu i to je zabrinjavajuć.

Tim Viole odavno nije motivisan, pošto više nema za šta da se bori u ligi, dok je Sassuolo večerašnjim trijumfom i matematički osigurao opstanak u društvu najboljih.

Berardi je u 37. minuti postigao pogodak za slavlje Sassuola, a najbolju šansu za Fiorentin imao je Veretout, koji je u 41. minuti promašio penal, odnosno udarac mu je odbranio golman gostiju Consigli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U 69. minuti Demirel je postigao pogodak za Sassolo, no nakon čak četiri minute "vijećanja" sudije u VAR sobi odlučile su da je Demirel bio u nedozvoljenoj poziciji, pa je gol poništen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi