Berberović:  Znamo Iskrine vrline, ali i slabe strane

Trener cazinske Krajine za SportSport.ba

Berberović: Znamo Iskrine vrline, ali i slabe strane

Samir Mlaćo

Nogometaši Krajine iz Cazina sutra će u derbi susretu 12. kola Druge lige Federacije BiH grupa Zapad na Gradskom stadionu u Cazinu ugostiti bugojansku Iskru, trenutnog lidera prvenstva.

Cazinjani trenutno zauzimaju četvrto mjesto i imaju 17 osvojenih bodova, dok su Bugojanci prvi sa 26 bodova i još uvijek ne znaju za poraz.

- "To je, uz dužno poštovanje prema svima, jedini derbi u ovoj ligi gdje u Cazin dolazi do sad neporažena ekipa Iskre. Mi ako želimo zadržati priključak  moramo sutra od prve minute krenuti na pobjedu i pokazati  da smo uz Iskru najozbiljnija ekipa koja pretendira za prvo mjesto. Ekipa je spremna, nema povrijeđenih ni suspendovanih igrača, a  u konkurenciji je i naš najiskusniji napadač Balić.Igrači su motivirani i znaju šta im je činiti, a ekipi Iskre poznajemo vrline ali isto tako i slabe strane. Imamo respekt prema njima kao i rezultatima koje su postigli u ovoj polusezoni", kazao je za SportSport.ba trener Krajine Muhamed Berberović.

Sutrašnja utakmica bit će posebna za jednog igrača Krajine.

- "Sutra  se nakon 11 sezona od dresa Krajine oprašta njen igrač i dugogodišnji kapiten Palić i to će nam biti dodatni motiv da se on oprosti sa pobjedom", dodao je Berberović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Duel između dva stara rivala Krajine i Iskre igra se sa početkom u 13:30 sati, a pravu će dijeliti Adnan Kasupović sa svojim pomoćnicima Zlatkom Budimlićem i Herminom Musićem, svi iz Bihaća. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi