Berbić dogovorio saradnju sa Slavenom

Dolazi iz Bratstva

Berbić dogovorio saradnju sa Slavenom

Dvadesetrogodišnji fudbaler Armel Berbić prvo je pojačanje Slavena.

Živiničani su prošle sezone do posljednjeg kola strepili za opstanak u 1. ligi FBiH, a kako se scenarij ne bi ponovio, nastoje se ovog ljeta što bolje pojačati.

Nakon što je saradnju sa Slavenom dogovorio Jasmin Berbić, isto je danas učinio i njegov brat Armel koji u Živinice također dolazi nakon epizode u Bratstvu iz Gračanice.

Za starijeg Berbića je ovo ujedno i povratak u Slaven čiji je dres dosad nosio u nekoliko navrata, a još je, između ostalog, igrao za Podrinje, Goražde, Radnik, Radnički, slovačku Bansku Bystricu...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Svojim dolaskom će ojačati konkurenciji u napadu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi