Berbić nezaustavljiv za Jajčane: Bili smo pod imperativom pobjede, današnji hat-trick mi puno znači
Sjajan nastup danas je upisao 20-godišnjak na čijim krilima je tim iz Gračanice došao do važne domaće pobjede nad gostima iz Jajca

Sjajna partija mladog člana Bratstva

Berbić nezaustavljiv za Jajčane: Bili smo pod imperativom pobjede, današnji hat-trick mi puno znači

S. Mlaćo

Najefikasniji meč današnjeg programa Prve lige FBiH viđen je danas u Gračanici gdje je Bratstvo savladalo Metalleghe 5:3.

Domaći su pružili najbolju partiju ove sezone, a briljirao je mladi Jasmin Berbić koji je postigao hat-trick i zaradio ovacije domaćih navijača, ali i čestitke gostujućih nogometaša.

Berbić je pokazao da se nalazi u sjajnoj formi, te u razgovoru za SportSport.ba nije krio zadovoljstvo.

"Utakmica je bila teška za obje ekipe, međutim mi smo igrali pred svojim navijačima i morali smo pobijediti. Uspjeli smo iskoristiti svoje sanše i na kraju zasluženo pobijedili", kazao je Berbić.

Kratko se dotakao i svojih igara.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ova tri gola dala su mi vjetar u leđa i motiv da još više radim, borim se i napredujem u nastavku karijere".

Bratstvo nakon deset odigranih kola zauzima 11. mjesto sa 12 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi