Berget: Želimo slaviti i na Pecari, ali smo svjesni šta će nam biti problem

Šveđani zadovoljni

Berget: Želimo slaviti i na Pecari, ali smo svjesni šta će nam biti problem

Samir Mlaćo

Malmo je pokazao snagu protiv Zrinjskog.

Švedski tim je slavio 3:0 i nalazi se na korak od prolaza dalje. Iako se Plemići sigurno neće lako predati u revanšu, čini se ipak da je sve u duelu ova dva tima riješeno već sinoć.

Zadovoljan nakon meča bio je ofanzivac Malmoa Inge Berget (28).

"Bila je dobra utakmica, iako je naš rival imao sjajnu šansu kod 0:0. Ipak, nisu pogodili i mi imamo veoma dobar rezultat".

"Kada izgubimo loptu, brzo je vratimo, stvarali smo mnogo šansi...".

Kod pogotka za 3:0 dobro je šutirao, golman Brkić odbranio, a posao završio Rieks.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Bilo je lijepo gledati kako ulazi lopta za 3:0. Mnogo je to bolje nego 2:0. Biće zanimljivo u revanšu, no treba posao kvalitetno odraditi. Bit će to drugačiji meč, problem će biti vrućina. Lijepo je imati ovaj rezultat, no trebamo pokušati slaviti i na Pecari", dodao je Norvežanin.

Revanš se igra 15. augusta.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi