Bernardo Silva jedini igrač koji je ove sezone uspio predriblati Van Dijka!

Sjajan potez Portugalca

Bernardo Silva jedini igrač koji je ove sezone uspio predriblati Van Dijka!

E. Čaušević

Reprezentacija Portugala osvojila je premijerno izdanje Lige nacija nakon pobjede u finalu protiv Holandije sa 1:0.

Završni turnir Lige nacija igrao se u Portugalcu, a domaća selekcija je zasluženo na kraju došla do trofeja. Portugalci su sa 1:0 u finalu savladali Holandiju, a jedini gol zabio je Gonzalo Guedes.

Trofej najboljeg igrača Lige nacija dobio je Bernardo Silva koji je fantastično igrao u skoro svim mečevima uključujući i grupnu fazu kada su Portugalci bili bez Cristiana Ronalda.

Bernardo Silva je oduševio i u finalu i postao jedini igrač koji je ove sezone uspio da predribla Virgina van Dijka. To nije uspjelo čak Messiju ni Ronaldu, ali je Silva to uradio na odličan način.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

tbra
gdje je ovdje van dijk predriblan?
1 1
ArminA
Ja bi prije rekao sa je Silva pobjegao od Dijka .
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi