Milan dogovara transfer koji će uzdrmati Apenine, igrač je već pristao na ugovor

Bernardo Silva na meti Rossonera

Milan dogovara transfer koji će uzdrmati Apenine, igrač je već pristao na ugovor

E. Čaušević

Milan bi uskoro trebao ozvaničiti dolazak Pietrra Pellegrija iz Monaca, ali čini se da za njih ljetni prelazni rok još uvijek nije završen.

Pellegri je jučer doputovao u Milano gdje je uspješno prošao ljekarske preglede, te se sada samo očekuje potpis ugovora i zvanična potvrda njegovo dolaska iz Monaca na posudbu.

Međutim, čini se da na San Siru nisu završili s pojačanjima i da su ono najbolje ostavili za sami kraj ljetnog prelaznog roka.

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da Milan želi dovesti Bernarda Silvu iz Manchester Cityja, te se čini da bi Portuglaac zaista mogao svoju karijeru nastaviti u dresu italijanskog kluba.

La Gazzetta dello Sport objavila je jutros da je Milan već poslao ponudu od 60 miliona eura na adresu Građana, te da očekuju da će oni prihvatiti ovu ponudu.

Također, objavljeno je da je Bernardo Silva već dogovorio sve uslove ugovora s Rossonerima, te se sada samo čeka da Pep Guardiola i čelnici Cityja pristanu na njegov odlazak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

City nema ništa protiv prodaje ovog fudbalera jer time žele da zarade dodatni novac koji će uložiti kako bi pokušali na samom kraju prelaznog roka dovesti Harryja Kanea iz Tottenhama.

Ovaj 27-godišnji Portugalac je stigao u City prije četiri godine iz Monaca za 50 miliona eura, te ima još uvijek ugovor do ljeta 2025. godine.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi