Bešić dobija slobodne dane da posjeti oca?

Kouman najavio

Bešić dobija slobodne dane da posjeti oca?

Vezni fudbaler Evertona Muhamed Bešić bi se u narednim danima trebao nakratko vratiti u Bosnu i Hercegovinu.

Nakon što je prije nekoliko dana njegov otac Meho ranjen u pucnjavi u Falešićima u blizini Srebrenika, vijesti o incidentu su brzo stigle do Engleske i ova priča je top tema čak i u medijima sa Otoka.

Naš fudbaler je samo dan nakon pucnjave na oca nastupio za Everton u duelu sa Chelseajem, nakon što je treneru Ronaldu Koemanu prije početka susreta poručio da je spreman za igru uprkos svemu što se dogodilo.

Koeman je u jednoj izjavi kratko prokomentarisao sva ta dešavanja i izrazio želju za brzim oporavkom Bešićevog oca, ali i najavio mogućnost da našem fudbaleru da nekoliko slobodnih dana kako bi se vratio kući.

"Možda će Bešić dobiti nekoliko slobodnih dana kako bi otišao kući da posjeti oca i porodicu", izjavio je menadžer Evertona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Muhamed Bešić je u porazu Evertona od Chelseaja (2:0) igrao drugo poluvrijeme, iako je nakon incidenta bilo mnogo govora o tome da uopšte neće konkurisati za utakmicu na Stamford Bridgeu.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi