Bešić i društvo tužni nakon Cityja: Isto se desilo i ranije, nemamo sreće...

Na terenu proveo 75 minuta

Bešić i društvo tužni nakon Cityja: Isto se desilo i ranije, nemamo sreće...

S. Mlaćo

Manchester City jučer je pred svojim navijačima savladao Sheffield United 2:0, a 75. minuta u dresu gostiju upisao je bh. reprezentativac Muhamed Bešić.

Bešić je po prvi put ove sezone bio starter, a nije krio razočarenje situacijom iz 29. minuti kada su gosti poveli, no nakon VAR-a gol je poništen.

Gosti su počeli da slave, a onda tugovali, smatravši da su oštećeni za čist pogodak.

"Ovaj ofsajd...Bio je milimetarski. Upravo smo gledali u svlačionici. Isto se desilo protiv Southamptona i Tottenhama. Stvarno nemamo sreće", kazao je Bešić.

Dodao je da od prigovaranja na VAR niko nema ništa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne pomaže vam, samo se nervirate. Morate se skoncentrisati i pustiti stručne ljude da se bave time", dodao je bh. reprezentativac.

Top Komentari

PapaBenedikt
Beša vidi s Ćivićem da te pogura za Mađarsku...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi