Šta Bešića čeka u januaru? Menadžer Sheffield Uniteda izjavom zakomplikovao situaciju

Bh. reprezentativac boravi na posudbi

Šta Bešića čeka u januaru? Menadžer Sheffield Uniteda izjavom zakomplikovao situaciju

A. Čaušević

Muhamed Bešić je ljetos stigao u Sheffield United na jednogodišnju posudbu. Bh. reprezentativac s vremena na vrijeme dobije i neku šansu za igru. 

Bliži se zimski prijelazni rok, a ne isključuje se mogućnost da Bešić tokom januara promijeni sredinu. Sve će zavisiti od Evertona, manje-više.

O statusu veznjaka poznatom po agresivnom stilu igre govorio je menadžer popularnih Oštrica, Chris Wilder.

"Možda Everton opozove Bešića ukoliko dođe klub s ponudom da ga o otkupi", kazao je Wilder prilikom komentarisanja igrača koji igraju na posudbi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bešić je do sada upisao šest nastupa od kojih su četiri stigla u Premiershipu. Intersantno, kada god je naš veznjak igrao Sheffield nije izgubio.

Inače, Oštrice su prvo iznenađenje dosadašnjeg dijela Premiershipa. Nakon 19 kola zauzimaju odlično 7. mjesto. Sutra ih očekuje teško gostovanje ekipi Manchester Cityja.

Top Komentari

edo111
Najpametnije bi bilo da on dodje da igra u Bundesligi,moje misljenje.
3 1
enko
Da je tako interesantno,otkupili bi ga i igrao bi stalno.njegov stil zivota je njegov najveci problem
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije