Bešić: Nije važno ko igra, bitni su rezultati

Bh. reprezentativac nakon Tottenhama

Bešić: Nije važno ko igra, bitni su rezultati

Midhat Šljivak

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić nije previše zadovoljan osvojenim bodom protiv Tottenhama.

Veznjak Evertona je ušao kao zamjena u remiju sa Spursima (1:1), a nakon meča je istakao kako mu je žao što ekipa nije stigla do pobjede.

"Ovo mi je bio drugi meč nakon dugo vremena. Uživao sam i osjećam se jako dobro. Menadžer nam uvijek kaže šta želi od nas, jer zamjene trebaju da donesu rezultat. Mi smo to jučer uradili i sretan sam zbog toga", rekao je Bešić, te je dodao:

"Bila je ovo otvorena utakmica. Međutim, očekivao sam pobjedu i malo sam razočaran što nismo uspjeli stići do trijumfa. Ali, ako već ne možete pobijediti i bod je dobar", smatra Bešić, koji nije nezadovoljan što sjedi na klupi.

"Bitno je da tim bilježi dobre rezultate. To ko igra je manje važnu. Ja sam uvijek spreman i ako me šef zatreba, tu sam. Ponavljam, rezultat je bitan, a ne ko igra", rekao je Bešić.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovo je bh. fudbaleru bio peti nastup u Premiershipu ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi