Cimirot stigao, Zmajevi sve kompletniji

Pripreme bh. reprezentacije

Cimirot stigao, Zmajevi sve kompletniji

E. Škorić

Od jučer se na Ilidži u hotelu Hercegovina okupljaju reprezentativci Bosne i Hercegovine.

Bh. reprezentacija će narednog petka (9. juni) ugostiti Grčku u Zenici u još jednom jako važnom meču kvalifikacija za Svjetsko prvesntvo, a prvog dana priprema selektor Mehmed Baždarević nije mogao računati na nekoliko igrača, koji imaju obaveze prema klubovima.

Međutim, polako pristižu i oni koji nisu bili tu jučer, pa je tako danas stigao Gojko Cimirot.

On je s PAOK-om u srijedu navečer igra protiv Panathinaikosa, a danas se pojavio u reprezentaciji i odradit će prvi trening sa Zmajevima. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjećamo, još se čeka na dolazak Medunjanina, Više, Vranješa i Bajića, dok će Pjanić doći nakon što se završi finale Lige prvaka u subotu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi