Bešić se večeras konačno vratio na teren
Foto: EPA

Igra za rezervni tim Evertona

Bešić se večeras konačno vratio na teren

Endin Čaušević

Rezervni tim Evertona trenutno igra na domaćem terenu protiv rezervi Tottenhama.

Dobre vijesti su da je bh. reprezentativac Muhamed Bešić na terenu od prve minute, te da se nakon više od šest mjeseci vratio na teren. Bešić je pred početak sezone zadobio povredu u prijateljskoj utakmici protiv Manchester Uniteda, te je bio van terena sve do večeras.

Bh. reprezentativac se priključio prošli mjesec ekipi Evertona s kojom vrijedno trenira, ali je Ronald Koeman izjavio da još uvijek ne zna hoće li Bešić zaigrati ove sezone za prvi tim. Bešić se večeras vratio konačno na teren u utakmici rezervnog tima Evertona protiv Tottenhama.

Holandski stručnjak je izjavio da bh. fudbaler prvo mora igrati neko vrijeme za rezerve Evertona kako bi se vratio u optimalnu formu. Ipak, prema svemu sudeći Bešić će za prvi tim Evertona zaigrati tek u pripremama za narednu sezonu kako je rekao Koeman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi