Besplatan ulaz za navijače na utakmicu SFK 2000 Sarajevo - FC Chelsea

Historijski meč na Koševu

Besplatan ulaz za navijače na utakmicu SFK 2000 Sarajevo - FC Chelsea

E. Čaušević

U srijedu, 12. septembra 2018. godine na rasporedu je utakmica šesneastine finala UEFA Lige prvaka. Bh. šampionke, igračice SFK 2000 Sarajevo ugostit će slavni, londonski FC Chelsea.

Nadolazeći susret najprestižnijeg klupskog takmičenja u Evropi igrat će se na Olimpijskom stadionu "Asim Ferahtović-Hase" sa početkom u 16 sati.

Ulaz na susret između SFK 2000 Sarajevo i FC Chelsea bit će besplatan, a za navijače otvorena je tribina "Zapad" koševskog stadiona.

Iz ovog kluba pozivaju sve navijače, sportske zaljubljenike i simpatizere da iduću srijedu budu podrška fudbalerkama SFK 2000 Sarajevo na historijskom susretu Lige prvaka.

Top Komentari

Jadnimi
Mogao se izvući i neki normalan protivnik, ovako ćemo biti u mogućnosti da uživo gledamo jednu od najboljih klupskih ekipa u ženskom fudbalu.Samo hrabro SFK
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi