10

Komentari (10)

milozadrago
ne smeta mesiju bartmeu vec trener novi koji je dosap i odma napocetku izjavio da mu je cilj timska igra. Bartmeu messiju odgovara ali jbg ne moze sa novim trenerom kao sa onim kozarom i valverdeom gurat svoje pajdase. hvala mu za sve i sretno.
bazaorao
Ovaj novinar je zaista nevjerovatan sa svojim naslovima i tekstovima.
realno_govoreci
Cuj Besramni Bartomeu . Mislim da ne ovdje glavni problem sto je dosao trener koji nece dopustiti netrpeljivost u svlačionici i nedodirljivost pojedinaca. Barcelona je sigurno svjesna da se Messijevo blizi kraju i da ne smiju sebi dopustiti proslu sezonu gdje je Messi individualno bio iznad uspjeha tima a to klubu nista ne znaci. U biti rade isto sto i Real Madrid ,ovi Ronaldu dali izlaznu s ovi Messiu predočili novi sistem rada.U biti nema tu nista lose,i sebično bi bilo ocekivati da se i dalje sve gradi oko njega,gdje je tu napredak pojedinaca? Drugacije je prije bilo uz 5 ili 6 majstora u tima ali danas je jos Messi od njih ostao. Barcelona je veca od Messia i svih njih .Svi ce proci ali Barcelona ostaje.
Uranija
Pogledaj malo uspjehe Barcelone sa i bez Messija.... za 15 godina napravili u Europi 4 puta vise nego prethodnih 70 godina, a u španiji za 15 godina uzeli 10 titula a prethodnih 100godina bili 16-17 puta prvaci. Sad će oni da sačekaju dugo na titulu u španiji (možda kao Liverpool) a u Europi možda vjerovatno i duže
realno_govoreci
Shvati bit komentara pa komentarisi! Niko ne osporava Messia i znanje nego da se njegovo blizi kraju i da misle sta i kako dalje,nije valjda da mislis da ce Messi i narednih 15 god igrati??? A Barca je pocela da hara i prije nego je on postao to sto jeste. Ronaldinho,Eto,Xavi,Iniesta,Puyol.Odrastao je uz njih i postao najbolji svih vremena mozda. Doci ce nova Barca mozda i jaca i bolja.Pogledaj Bajerna samo,individualno bi rekao da nisu blizu Barci,Pragu,Cityu ali timski razvaljuje,to je moderni fudbal.Za sve postoji taktika sada,samo je treba postaviti
Zoilomas
Gospodki Komentar, covjek je u pravu, izadI reci svima kakav si i mozes ici. Ponavljam nece on nigdje
ryan.giggs
A gdje će Messi?
MUFCDOGROBA
Svakako su sljedece godine izbori u Barci tako da sa ovim nista ne postize
spectron
Treba ga nalevatiti dobro...reči da će ostati i na pogaziti riječ i na kraju otići.Mada bi to bilo preglupo,ali nije da ne bi zaslužio tako nešto s Messijeve strane :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti